Fotostudio

Of je het nu klein of groots wilt aanpakken, WDFG heeft er een fotostudio voor. Ook is er een mobiele fotostudio voor op locatie.
rondwand

Rondwand / Limbowand

Deze grote rondwand / limbowand helpt met een fantastische belichting en is ideaal voor het fotograferen van modellen en producten die vrijstaand gemaakt moeten worden.
licht-accesoires

Licht & accesoires

De fotostudio beschikt over 6 hensel 500 watt lampen en vele soorten softboxen, een beautydish, reflectoren en vele accessoires. Ook zijn er 9 dimbare LED panelen.

Kookstudio

De professionele kookstudio is van alle gemakken voorzien. Zo is er o.a. een oven, magnetron, warmtelades, quooker en 9-pits gaskookplaat.
rondwand

Visagie ruimte

De visagie ruimte beschikt over veel daglicht en een mooie grote spiegel. 'This is where the magic happens'. Ik werk samen met een vast aantal visagisten.

Douche- & kleedruimte

Jezelf klaarmaken voor de fotoshoot of tussendoor even omkleden kan in de kleedruimte welke zich bevindt naast de visagie ruimte. Ook is er een badkamer, mocht je je nog even willen opfrissen.

Workshop & vergadering

Voor het geven van workshops heb ik de beschikking over een grote 12- persoons tafel, met koffie- en theehoek. Hier ontmoet ik klanten en geef ik workshops.
Edco BVNikonPlayboyTMG TelegraafMulti BVVan Gennip Textiles BVCroy
Copyright © 2005 – 2023 Alle rechten voorbehouden
Branding & Web-Development by Creaktor
chevron-down